Uppstart för Morgondagens Stjärnor 2013

MS2013

För det sjunde året i rad börjar nu planeringen för Morgondagens Stjärnor. Morgondagens Stjärnor är matchen där de bästa unga talangerna i division ett serierna möts och visar upp sina färdigheter. Årets upplaga av Morgondagens Stjärnor spelas på Lötens IP i Uppsala söndagen den 17 november kl. 14:00.

Den 28 augusti börjar nomineringsarbetet vilket innebär att samtliga division ett klubbar har några veckor på sig att plocka fram de spelare som får chansen att bli en av 16 spelare i respektive spelartrupp, i söder- och norrlaget. I år är det spelare födda 1994 eller senare som kan nomineras till Morgondagens Stjärnor och att bli uttagen är en stor merit och alltid lika hedrande för spelarna.

Att matchen har en stor betydelse för Svensk fotboll och talangerna i division ett visar inte minst det att på läktarplats under matchen finns ett antal agenter och även tränare från lag i de högre divisionerna.

Division ett är talangernas serie och många av elitspelarna i Svensk fotboll kommer från division ett och har tagit en plats i fotbollsallsvenskan.

Division ett är också en serie där många unga spännande tränare tar sitt första stora steg mot en framgångsrik tränarkarriär. I årets upplaga är Rikard Söderberg, Skövde AIK, och Sven Sjunnesson från IF Limhamn Bunkeflo, tränare för söderlaget. Norrlaget leds av Bartosz Grzelak, IK Frej, som gör sin andra match som ledare, samt Fredrik Waara från IFK Luleå.

 

Vill du ha mer information om Morgondagens Stjärnor är du välkommen att kontakt Per Nohr, per.nohr@siriusfotboll.se / 070-293 93 49.

 

Väl mött

Per Nohr

Gm/SEFE