adidas presenterar

Morgondagens stjärnor 2022!

I år kan vi med glädje meddela att vi återigen arrangerar Morgondagens stjärnor! All star-matchen mellan de främsta talangerna från Ettan norra och Ettan södra kommer i år att spelas på Bravida Arena i Göteborg, lördagen den 26:e november.

Efter två pandemidrabbade säsonger där talangmatchen har fått utgå står nu allting klart inför årets upplaga av Morgondagens stjärnor. Senast all star-matchen spelades var säsongen 2019, då på Tele2 Arena i Stockholm.

Denna säsong riktar vi blickarna mot seriens talanger födda år 2002 eller senare. Tränare för det norra laget blir Douglas Jakobsen (Sollentuna FK) och Nenad Djordjevic (Hammarby TFF) och de ställs mot det södra lagets Mesut Meral (BK Olympic) och Erik Lund (Ljungskile SK). Laguttagningarna annonseras under hösten.

Årets arrangemang anordnas för första gången tillsammans med ligans spelarutvecklingspartner GRITNEST.

Matchen sänds hos Ettanfotbolls mediapartner Expressen genom nystartade abonnemanget Premium Max.

Ettanfotbolls utvecklingschef och ansvarig för Morgondagens stjärnor, Jimmy Fors, kommenterar årets all star-match:

– Det känns jättekul att vi efter två pandemisäsonger får lov att arrangera Morgondagens stjärnor igen. Någonstans är det höjdpunkten på året då vi tar ut de bästa talangerna i de två serierna och ställer de mot varandra i en all star-match. Det är viktigt för ligan som kallas för talangernas liga, att kunna påvisa den bredd och topp som det finns bland talangerna i Ettan. När vi tittar på talangerna i år är det med stor spänning som vi ser fram emot att spika trupperna.

– Denna gång är vi på västkusten och det är bra för arrangemanget att vi flyttar det. Det blir kul att vara i Göteborg den här gången och att få genomföra det på Bravida arena som är en allsvensk arena av högsta klass. 

Mer information kring evenemanget följer under hösten. 

Vid frågor, kontakta:
Jimmy Fors
+46 (0) 10 – 155 00 51
jimmy.fors@ettanfotboll.se