220604 Flagga med Ettan under fotbollsmatchen i Ettan södra mellan Tvååker och Torn den 4 juni 2022 i Tvååker. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / COP 147 / KA0169

Ettanfotboll har ingått ett avtal med GRITNEST som blir spelarutvecklingspartner till ligaorganisationen. Samarbetet inleds med att GRITNEST går in som sponsor till Morgondagens stjärnor 2022 där matchens bästa spelare blir utsedda till GRITNEST-ambassadörer.

I november månad arrangerar Ettanfotboll återigen all star-matchen Morgondagens stjärnor där ligans bästa talanger ställs mot varandra. I år sponsras arrangemanget och matchens bästa spelare av ligaorganisationen Ettanfotbolls nya spelarutvecklingspartner GRITNEST.

GRITNEST Sport Club hjälper fotbollsspelare med sin individuella utveckling för att de ska nå sin optimala nivå. Hos GRITNEST går den fysiska träningen parallellt med den mentala träningen. Professionella tränare, ett eget performance center, online coaching, familjär känsla och en stark idrottskultur borgar för en support som inte hittills funnits för individuell fysträning för fotbollsspelare.

GRITNEST är stolt spelarutvecklingspartner, sponsor till Morgondagens stjärnor och ser Ettan som den perfekta plattformen för talangutveckling, där får unga spelare möjlighet till mycket träning samt matchtid. 
– Vi är stolta över att vi under kommande säsong kommer ha två vinnare från Morgondagens stjärnor som GRITNEST-ambassadörer, där vi erbjuder vinnarna en fullskalig Performance Plan med allt från uppstart med resa till vår anläggning i Stockholm med både matchanalys från Martin Åslund, individuellt träningsprogram med egen coach på vår Sport Club Online samt mental träning av Anders Tengström, säger Sophie Wachtmeister på GRITNEST.

– Vi vill visa att det finns flera vägar att gå för spelare som vill satsa på fotbollen. Hos oss får man som spelare fokusera på sin egen utvecklingstakt både som person och som idrottare. Vi är helt neutrala och kan erbjuda all form av träning, teknisk, taktisk, fysisk och inte minst mental träning som annars kan vara lätt att glömma bort. Alla ska känna att de får chansen att utvecklas, säger delägaren Martin Åslund, f.d. fotbollsspelare och expertkommentator.

Vid frågor, kontakta:
Jimmy Fors
+46 (0) 10 – 155 00 51
jimmy.fors@ettanfotboll.se

Sophie Wachtmeister
+46 (0)707 – 86 00 61
sophie@gritnest.com