Öppna mailet i webbläsare

 

 

 Veckans Talang – Dennis Olsson

Från tio års ålder har Dennis Olsson fostrats och blommat i Eskilsminne IF. Han har tagit steget från ungdomsverksamheten och idag representerar han A-laget, men något tydligt mål med just fotbollen har aldrig riktigt funnits.

– Jag har aldrig haft något specifikt mål med min fotbollskarriär, men det ska bli spännande att se hur långt jag kan gå, säger Dennis Olsson.

Dennis Olsson, född 1999, är 19 år och spelar för Eskilsminne IF. Dennis började dock redan spela fotboll vid fyra års ålder.

– Jag började som fyraåring i Påarp som är en liten by utanför Helsingborg. När jag fyllde tio år så tog jag klivet över till Eskilsminne IF. Jag spelade mig upp genom ungdomslagen och är oerhört glad över att idag få representera Herrlaget.

Hur känns det att spela i Division 1 idag?

Jag tycker det känns riktigt bra. Jag har kommit långt, tycker jag personligen, och jag är väldigt nöjd med att vara där jag är idag.

Något mål med fotbollen, varken lång- eller kortsiktigt, har Eskilsminne IF:s talangfulla anfallare inte.

– Jag spelar enbart för att det är kul med fotboll, eftersom det är vad fotboll går ut på. Jag tycker alltid att det har varit roligt att spela fotboll, men något mål har jag aldrig haft. Det är bara kul att se hur långt jag kan gå genom att ha denna inställning.

Läs mer om Dennis Olsson fotbollsresa här

 

 

Se ALLA matcher på EttanPlayMatcherna från Ettan går att köpa för 89 kr styck eller genom ett löpande abonnemang för 159 kr i månaden.Köp matcherna här
TicketCo är ny partner till EttanfotbollVi hjälper klubbar och ligor i Europa att maximera sin försäljning både av biljetter och säsongskort.Läs mer här

VIDEO: Hög klass – Lipovac räddade poäng

Sex omgångar är spelade av division 1. Hårdsatsande Linköping leder den norra serien medan Stefan Rehns Utsikten har tagit kommandot om söderettan. Här är veckans fem snyggaste mål!

(Se Veckans mål längst ner i artikeln)

Se tabellen och videon här

Pelle Olsson i centrum i första derbyt på 33 år

Vissa derbyn spelas år ut och år in och folk förväntar sig att kunna gå på ett derby mot värsta antagonisten oavsett om det är i Stockholm, Göteborg eller Skåne.

Men så finns det derbyn, där åren går utan att lagen möts. Som det i Gästrikland mellan Gefle och Sandviken, där det inte spelats derby på 33 år!

Läs hela texten här

 

Följ Ettan på sociala medier:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettanfotboll är en intresseorganisation som grundades 2006 när seriesystemet ritades om inom svensk fotboll. När organisationen grundades tog man namnet Svensk Elitfotboll Ettan, 2015 röstade medlemmarna genom ett namnbyte och sedan dess heter man Ettanfotboll, som man egentligen alltid kallats för i folkmun.

 

 

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Kontaktuppgifter*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Vill du ändra dina inställningar?

Uppdatera inställningar eller avregistrera dig från listan.