NLY MAN har efter utvärdering av sin satsning på Ettanfotbollen bestämt sig för att fortsätta med samarbetet i ytterligare 2,5 år och sträcker sig därmed totalt från när det initierades förra året den 1/7, 2020 till och med den 31/12, 2023. 

NLY MAN som är ett bolag inom Nelly.com, med inriktning på unga, sportintresserade män, som lockades av det som just Ettan står för gällande epitetet Talangligan men även den Hållbarhetssatsning som Ettan står för. Samarbetet innebär såväl intäkter till ligan men även till olika former av värden som direkt tillfaller spelare och klubbar inom ligan.

Peter Göthe, marknad- och affärsutveckling Ettanfotboll:

– Det är jätteglädjande att NLY MAN sett fördelarna med att fortsätta sitt partnerskap hos och med oss i Ettan. Vi har utöver det gemensamma intresset för sport och då primärt fotbollen funnit varandra i den målgrupp som är kärnan i vår verksamhet dvs alla de unga talanger som ligan är med och utvecklar. Ettan utvecklas från år till år och vi ligger långt fram gällande såväl vår talangutveckling som till vårt hållbarhetsarbete och med våra 32 klubbar från Luleå i Norr till Malmö i Söder så når NLY MAN ut med sitt varumärke till hela Sverige.

Marcus Wennergrund, Head of NLY MAN:

– Det var en självklarhet för oss att vilja fortsätta vara med i den utveckling som sker inom Ettanfotbollen. Vi tilltalas av hur klubbarna på den här nivån satsar på unga egna spelare som sedan får möjligheten att ta klivet ut i Superettan, Allsvenskan och den internationella fotbollen men även hur spelarna får en chans att förbereda sig för livet generellt. Målgruppen är som ”hand i handske” för oss på NLY MAN och då vi är ett bolag som bygger vår verksamhet på internet och i sociala medier så är det till stor glädje för oss att se allt det arbete som Ettan gör centralt men även lokalt inom just sociala medier där vi tillsammans kan hitta många synergier även om fotbollen på arenan är själva kärnan i verksamheten. Jag följer själv Ettan och är imponerad av kvalitén i densamma och om vi kan vara med och hjälpa till att utveckla den ännu mer så är varje investerad krona till stor nytta.

Besök NLYMAN.com här!