Den årliga träffen för Ettan-serierna kommer i år att äga rum på Scandic Continental på Vasagatan 22 i Stockholm på fredagen den 27 mars. Bägge seriernas upptaktsträffar äger rum på samma plats. Ettanfotboll hälsar såväl er klubbar samt all media varmt välkomna.

För det tionde året i rad arrangerar Ettanfotboll en upptaktsträff för tränare och sportchefer i Ettan. Tränarna för respektive lag berättar om målsättningar och tankar inför årets serie. De pratar ungefär i fem minuter vardera där spelartrupp, försäsong och annat intressant lyfts upp. 

De tidigare träffarna har besökts mangrant av alla klubbar och vi ser fram emot att få se alla klubbarna på plats även vid denna upptaktsträff. Tränare och sportchefer träffas fredagen den 27 mars klockan 09:30 för en gemensam frukostfika – följt av nätverksträff som löper på fram till lunch. Efter lunch ansluter media och konferencier och vi håller den årliga upptaktsträffen.

För media: Om ackreditering önskas kontakta Jimmy Fors senast den 25 mars. Det är begränsat med mediaplatser, därför är det först till kvarn som gäller vid ackreditering.

Email: jimmy.fors@ettanfotboll.se
Telefon: 010-155 00 51

När: fredagen den 27 mars 2020 (09:30-16:00)
Var: Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm