Foto: NLYMAN.com

Tidigare i år gick NLY MAN in som ligasponsor till Ettan. Nu sponsrar klädjätten matchens lirare i samtliga matcher av omgång 29-30!
– Vi går in som matchsponsorer till varje lag där vi kommer att ge pris till matchens lirare, presentkort på NLYMAN.com, sa Marcus Wennergrund, category manager NLYMAN.com, när samarbetet offentliggjordes i somras.

Inför den nervkittlande avslutningen på årets säsong har Ettanfotboll förmånen att presentera NLY MAN som matchsponsor för omgång 29-30, där matchens lirare hos hemmalagen kommer att belönas med presentkort från NLY MAN.

Ettanfotbolls marknadsansvarige, Peter Göthe, kommenterar samarbetet med klädföretaget.
– Samarbetet med NLY MAN, som vi inledde i somras, bygger i mångt och mycket på det faktum att målgruppen både i och kring Talangligan Ettan är som hand i handske för NLY MAN. Sportintresserade unga män med stort intresse även för kläder och stil och med en drivkraft att vilja ha mer.
– I vårt samarbete ingår olika delar och det känns extra kul nu då NLY MAN de här sista omgångarna kommer kunna bidra även till ett antal individer i ligan också utöver allt annat som ingår i överenskommelsen. Vi hoppas kunna vidareutveckla vårt samarbete än mer under 2021 års förhoppningsvis mer normala säsong.

NLYMAN.com är en av Nordens ledande aktörer inom herrmode med över 350 olika varumärken.