220827 Åtvidabergs Josh Bragg deppar under fotbollsmatchen i Ettan södra mellan Falkenberg och Åtvidaberg den 27 augusti 2022 i Falkenberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / COP 147 / KA0198

Josh Bragg och William Prtic klev fram och blev matchhjältar för Åtvidabergs FF och Täby FK i första kvalmatchen till Ettan.

IFK Berga – Åtvidabergs FF: 0-1
I en jämn tillställning klev Josh Bragg fram och frälste Åtvidabergs FF med segermålet mot IFK Berga. Segermålet kom i andra halvleken via ett nickmål från Bragg. IFK Berga skapade chanser, bland annat med en stolpträff, men någon kvittering kom aldrig. Returmötet spelas på söndag med avspark klockan 16:00 på Kopparvallen.

Returmötet sänds på Corren.se

IFK Österåker – Täby FK: 0-1
Trots spelmässigt övertag hade Täby FK svårt att göra mål på IFK Österåker. Då klev lagkaptenen William Prtic fram och tryckte in segermålet på helvolley i andra halvleken. Det var inhopparen Daniel Sterner, som hade varit på planen i endast fem minuter, som stod för assisten till segermålet av lagkaptenen. Returmötet spelas på söndag med avspark klockan 15:00 på Vikingavallen.

Returmötet sänds på Expressen.