Foto: NLYMAN.com

Ettanfotboll har under sommaren gjort klart med NLYMAN.com som ny samarbetspartner till ligan. Modeföretaget kliver främst in i ligan som matchsponsor men också som sponsor till Ettanfotbolls all star-match Morgondagens Stjärnor.
– Vi vill bli större och mer kända och strävar efter att klättra i seriesystemet, säger Marcus Wennergrund, category manager på NLYMAN.com.

NLYMAN.com är en av de ledande aktörerna inom näthandel av mode för män i Sverige. Företaget är en klädbutik online som ingår i samma bolag som Nelly.com men riktar sig enbart mot män och nu väljer man att samarbeta med Ettanfotboll.
– Vi har en relativt ung målgrupp, mellan 18-30 år, och vi känner att vi vill bli mer kända runt om i Sverige och då känner vi precis som Ettanfotboll att vi har kunder runt om i hela Sverige. Ettans lag är ju från Trelleborg till Luleå så det ligger helt i linje med vår affär, även i åldern på spelare och publik, det känns väldigt klockrent för att vi ska få bättre spridning på vårt namn.
– Sen bygger det på att vi är fotbollsintresserade och vi känner på samma sätt som spelarna i Ettan att vi vill bli större och mer kända och att vi strävar efter att klättra i seriesystemet. Det finns många bra paralleller mellan Ettanfotboll och NLYMAN.com och vi vill hitta någonting långsiktigt som vi kan växa tillsammans med.

Hos NLYMAN.com ryms ett brett sortiment med ca 150 olika varumärken med stort fokus på casual wear samt det mode som är populärt just nu från både mer prisvärda alternativ till premiummärken. 

Marcus Wennergrund beskriver samarbetet ytterligare:
– Vi går bland annat in som matchsponsorer för två hemmamatcher till varje lag där vi kommer att ge pris till matchens lirare, presentkort på NLYMAN.com. Vi kommer också försöka hitta samarbeten med spelare i ligan som kan bli ambassadörer för oss, fem-sex spelare som vi kan använda oss av i sociala medier och som kan visa upp kläder från oss.
– Förutom det kommer vi även att vara med i samband med Morgondagens Stjärnor, det ser vi verkligen fram emot som en rolig grej att vara med på, Ettan är en talangliga och det är roligt att få följa dessa spelare framöver.