Foto: Bildbyrån

Ligaorganisationen Ettanfotboll påbörjar ett långsiktigt samarbete med 360Player. Genom ett upphandlat avtal erbjuds nu samtliga Ettanföreningarna en helhetsplattform till mycket förmånliga villkor. Ettanfotboll blir den första ligaorganisation som 360Player sluter avtal med i Sverige.

360Player är ett internationellt sportstech-företag, med huvudkontor i Stockholm. De erbjuder en helhets-plattform för moderna idrottsklubbar och organisationer. 360Player hanterar allt från det administrativa till det sportsliga, LOK-stöd och automatiserad medlemsfakturering. Det innebär att man kan effektivisera och endast använda en plattform i organisationen. 

Bland Ettans föreningar är dessa redan anslutna; Vasalund IF, IFK Stocksund och FC Stockholm. Utöver dem finns ett flertal internationella klubbar anslutna såsom Athletic Club de Bilbao, Valencia C.F och världens största fotbollsklubb Rush Soccer i USA.

Leo Usberg, Försäljningschef Norra Europa, berättar mer om 360Player och samarbetet med Ettanfotboll:
– Vi är mycket glada över att få arbeta tillsammans med Ettanfotboll de kommande åren. Vi upplever att deras ambition och utvecklingstakt är mycket hög och matchar våra ambitioner att tillsammans fortsätta modernisera och digitalisera idrottsvärlden.

För Ettanfotbolls räkning innebär överenskommelsen en förstärkt möjlighet att erbjuda organisatoriskt hållbara lösningar för sina medlemsföreningar och en möjlighet för föreningarna att förbättra sin digitala kommunikation både internt och externt. Jimmy Fors, Utvecklingschef Föreningar Ettanfotboll, kommenterar det nyligen ingångna samarbetet:
– Vi ser verkligen fram emot att få börja arbeta med 360Player. Det är ett företag som både förstår och brinner för föreningslivet och som lägger ner enormt mycket tid på att utveckla sin plattform för att möta föreningarnas behov. Genom det här samarbetet kommer alla våra Ettanföreningar att ha möjlighet att använda 360Player till ett riktigt förmånligt pris.
 
– Ettanfotboll kommer även centralt att använda sig av 360Player till Ettanfotboll.se. Det är något som öppnar upp väldigt många möjligheter till ny content på vår hemsida som jag är övertygad om att både våra föreningar och deras supportrar kommer uppskatta mycket, avslutar Oliver Beijer, kommunikationsansvarig på Ettanfotboll.

För mer information om 360Player, besök deras hemsida: https://sv.360player.com.