Nu är det äntligen dags för Ettanveckan och nu bjuder vi er på fotboll varje dag från och med den 29:e maj till den 6:e juni. Häng med på en fullspäckad vecka och ladda upp med oss inför EM!

I år lanserar vi Ettanveckan som spelas under omgång 9 och 10. Med Ettanveckan spelar vi fotboll i Ettan – hela veckan. Det är ett fantastiskt tillfälle att följa lagen där talangerna ofta är huvudnumret, kanske är några av talangerna också framtidens landslagsmän!

På tal om landslagsmän så är det ju faktiskt snart dags för EM. I landslagstruppen är det sex spelare som har bakgrund i Ettan och det tycker vi är väldigt kul. Det är ett bevis på att man kan gå hela vägen.

Tillsammans med våra partners, OBOS, Adidas och NLY MAN, har vi inför Ettanveckan också dragit igång en tävling. Hur många mål görs under Ettanveckan? Du kan vinna den officiella EM-bollen eller det svenska landslagsstället från Adidas och presentkort från NLY MAN värda 1000 kr/st! Följ länken för att delta: https://j.mp/3c1MMij 

Under Ettanveckan kommer det att bli extra bevakning och rapportering kring ligan, både från oss men också från SportExpressen som sänder samtliga matcher.
Ettanveckan är ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med lagen och talangerna som utgör gräsroten inom svensk fotboll. Teckna ditt abonnemang nu – besök: https://www.sportexpressenplay.se/ettanveckan