Vem blir Morgondagens Stjärnor?  Bild: Siri Samuelsson

Vem blir Morgondagens Stjärnor?
Bild: Siri Samuelsson

Efter en lång tävlingssäsong känns det bra att få avsluta året med denna talangmatch, än en gång. Det här blir det åttonde året i rad som Svensk Elitfotbollsförening Ettan (SEFE) arrangerar evenemanget Morgondagens Stjärnor tillsammans med svensk fotbolls huvudsponsor – Svenska Spel.

Det känns kul att se så många unga talanger har fått mycket speltid i årets Division 1-serier. Vi har sett många som under året etablerat sig i startelvorna och som har fått ett stort förtroende av sina tränare. Det är bra för både spelare och klubbar och visar att målsättningen om att förbli talangernas division infrias.

Vi tar stora och nya kliv för varje år som går, vilket gör det så roligt att få arbeta med det här evenemanget. För och nämna två saker som glatt oss lite extra är det att dels få in en allsvensk målvakt i Hampus Nilsson som tränat våra målvakter under helgen, samt att årets domare – Mohammed Al Hakim – dömer matchen.

Vi från SEFE/Ettanfotboll vill rikta ett särskilt tack till de som på ett eller annat sätt sponsrat den här helgen. Svenska Spel som är vår huvudsponsor, Scandic här i staden som ordnat med både kost och logi för ett bra pris till killarna, Björks bussar som ordnat med transporten inom Västerås och SJ som fixat resorna hit.

Avslutningsvis, hoppas jag vi får se blivande stjärnor tändas här i eftermiddag.

Jimmy Fors,
General Manager