För fjärde året i rad arrangerar SEFE (Svensk Elitfotboll Ettan) en upptaktsträff för tränarna i lagen i Division 1 Norra och Södra. Där får tränarna för respektive lag berätta om sina målsättningar och tankar inför årets seriespel.

Division 1 Norra

Upptaktsträffen för ”Norrettan” går av stapeln under onsdagen den 9 april på Scandic Hotell i Sollentuna. Klubbarnas tränare och-/eller sportchefer kommer att närvara tillsammans med representanter från SEFE, SvFF och media.

Moderator är journalisten Roland Nordqvist. Roland kommer att hålla ihop dagen med sin rutin från fotbollsvärlden samt andra konferencieruppdrag och kommer med all sannolikhet att grilla tränarna med en och annan klurig fråga.

gruppbild

Bild från fjolårets upptaktsträff

Division 1 Södra

Upptaktsträffen för ”Söderettan” går av stapeln under torsdagen den 10 april på Härlanda Park i Göteborg. Klubbarnas tränare och-/eller sportchefer kommer att närvara tillsammans med representanter från SEFE, SvFF och media.

Moderator är Martina Simberg, programledare för HIF-TV. Martina kommer att hålla ihop dagen med sin rutin från fotbollsvärlden samt andra konferencieruppdrag och kommer med all sannolikhet att grilla tränarna med en och annan klurig fråga.

gruppbild2

Bild från fjolårets upptaktsträff

Ettanfotboll kommer att skicka ut kommentarer och bilder från de två dagarna på vårt officiella twitterkonto. Håll ögonen öppna där för det senaste från upptaktsträffarna.