PRESSMEDDELANDE VIASAT
Stockholm 5 november 2013

 

SUPERETTANKVALET PÅ VIASATSPORT.SE

Oddevold, Varberg, Dalkurd och Värnamo slåss om platserna i Superettan. Alla kvalmatcherna kommer att sändas live på viasatsport.se – gratis.

– Att erbjuda den här kvaldramatiken ligger helt i linje med vår satsning på livesänd sport på viasatsport.se säger Viasats Sportchef Erik Westberg.

Värnamo och Varberg kommer från Superettan och ska försvara sina platser i serien mot hungriga Oddevold och Dalkurd, som kommer från division ett. Premiärmötet är på onsdag. Returen spelas på lördag.

– De här lagen har hängivna följare, och det känns roligt att vi kan ge dem möjlighet att se matcherna live på nätet, säger Erik Westberg, och fortsätter:

– Kvalmatcher har en speciell dynamik, det står så mycket på spel, och det enda man vet med säkerhet är att det kommer att bli dramatik.

Rättigheten för Superettankvalet är exklusivt för viasatsport.se och gäller i år.

Utöver sändningarna från kvalet sänds även matcher från volleybollens elitserie, Basketligan, elitserien i badminton, curling, Pingisligan, konståkningens elitserie och en match/omgång från HockeyAllsvenskan på viasatsport.se

 

Tv-tider

6 november

18.55, Viasatsport.se: IK Oddevold – Varbergs BoIS

Kommentator: Pelle Bäckman

18.55, Viasatsport.se: Dalkurd FF – IFK Värnamo

Kommentator: Niklas Lidström

9 november

14.55, Viasatsport.se: IFK Värnamo – Dalkurd FF

Kommentator: Niklas Lidström

14.55, Viasatsport.se: Varbergs BoIS – IK Oddevold

Kommentator: Pelle Bäckman