Efter omröstning är vinnarna nu klara i Ettans Stjärnor 2016 – Det bästa från Division Ett. Vinnarna togs fram efter omröstning här på Ettanfotboll efter att en jury tagit fram nominerade kandidater. Och vinnarna är:

ettanstjärnor_målvakt_vazgec

Ivo Vazgec – Husqvarna FF
Straffkungen återvände till Småland och Husqvarna och spikade stundtals igen helt under säsongen.

ettansstjärnor_back_vaslij

Mario Vasilj – Östers IF
Östers lagkapten och mittbacksklippa är en starkt bidragande kraft till att Östers IF endast släppte in 14 mål under säsongen i Division Ett Södra.

ettansstjärnor_mittfältare-levi

Jonathan Levi – Landskrona BoIS
Fick en fri roll på BoIS-mittfältet och kom helt till sin rätt. Styrde det mest i Landskronas offensiv. Lämnar Landskrona för spel i Superettan med Östers IF

ettanstjärnor_anfallare_luca

Luca Gerbino Polo – Akropolis IF
Norrettans skyttekung var totalt dominant och med 25 mål en solklar etta i skytteligan. Riktig måltjuv, men även rena klassavslut från både fötter och huvud.

ettansstjärnor_träanre_pagge

Pascal Simpson – Vasalunds IF
För ett år sedan stod Pascal Simpson på sidlinjen när Södertälje FK åkte ur Norrettan. Laget som tog den sista platsen i Norrettan var Vasalund. Ett år senare stod laget för en fantastisk säsong och tog 60 poäng, endast slagna av IF Brommapojkarna. Tyvärr förlust i kvalet till Superettan, men vi på Ettanfotboll får njuta av Vasalund ytterligare ett år.

Årets Mål: Eyasu Alemayehu