ETTANS_STJÄRNOR_HAIDAR

Ettanfotboll tar ytterligare kliv för att uppmärksamma Division Ett-serierna och dess klubbar, spelare och ledare. Ettans Stjärnor föds och kommer att hylla prestationer som stuckit ut under säsongen 2016.

– Vi älskar att jobba med våra två serier och vill alltid hitta nya sätt att uppmärksamma vad som händer i Division Ett Norra och Södra, säger Jimmy Fors, Marknads- och Kommunikationschef på Ettanfotboll.

– Att uppmärksamma och hylla bra prestationer hör fotbollen till och Ettanfotboll vill visa vad som händer i Division Ett, fortsätter Jimmy Fors. Namnet Ettans Stjärnor ger också en bra koppling till Morgondagens Stjärnor, att vi är serierna som både formar och har stjärnor.

Vinnarna presenteras i samband med Morgondagens Stjärnor i Jönköping helgen 18-20 november. En jury bestående av Jimmy Fors (Ettanfotboll), Peter Appelquist (Ettanfotboll), Magnus Österberg (Krönikör) och Andreas Lindvall (Fotbollskåne) tar fram nominerade i respektive kategori, sedan är det upp till fansen att rösta fram vinnarna i de olika kategorierna.

Kategorierna:
Årets Mål
Årets Målvakt
Årets Back
Årets Mittfältare
Årets Anfallare
Årets Tränare
Årets Skyttekung – Får diplom, självklart inget som går att rösta om.

– Vi hoppas på ett stort engagemang kring priserna och att vinnarna känner stolthet, säger Jimmy Fors.

Nomineringarna sammanställs inför den sista omgången (spelas 6 november) och röstningen öppnar måndagen 7 november. Från det är röstningen öppen en vecka. Vinnarna presenteras i samband med Morgondagens Stjärnor 18-20 november.