Upptaktsträffen 2016

Upptaktsträffen 2016

Datum och tid för upptaktsträffen är fastställt. Upptaktsträffen går av stapeln på Scandic Grand Central i Stockholm, tisdag den 27 mars. Vi välkomnar alla tränare och sportchefer till denne ”kick-off” och bjuder även in media att delta på eftermiddagen.

Upptaktsträffen är vår stora årliga uppstart av Division 1 och ett bra tillfälle för lokalmedia att få komma nära och samla på sig relevant information om klubbarna inför säsongen. Det är också ett väldigt bra tillfälle för våra tränare och sportchefer att nätverka med varandra.

Det blir det åttonde året i rad som Ettanfotboll arrangerar upptaktsträff för Division 1. Tränarna för respektive lag får berätta om målsättningar och tankar inför årets serie. De pratar ungefär i 7-8 minuter där spelartruppen och annat intressant kommer att lyftas upp.

Fotboll, Allsvenskan, Upptaktsträff

De tidigare träffarna har besökts mangrant av alla klubbar och vi ser fram emot att få se minst en representant från var förening på plats i Stockholm. Upptaktsträffen är obligatorisk för alla klubbarna. Tränare och sportchefer träffas klockan 10:00 för föreläsning och nätverksträff, klockan 12:00 serveras det lunch i restaurangen och då bjuder vi också in media att delta – efter lunchen börjar upptaktsträffen och håller på fram till ungefär 16:00.

För klubbar: Var klubb har två platser till träffen. Anmälan görs genom att svara på inbjudan som har sänts ut till er genom att maila till jimmy.fors@ettanfotboll.se senast den 13 mars.

För media: Om ackreditering önskas maila jimmy.fors@ettanfotboll.se senast den 13 mars.
(OBS! Begränsat med mediaplatser, därför är det först till kvarn som gäller för ackreditering)

Diskutera gärna upptaktsträffen på sociala medier: #DivisionEtt2018 #Upptakt #Ettanfotboll

***

Program 

Datum: 27 mars
Adress: Kungsgatan 70, Stockholm

10:00 Föreläsning och nätverksträff
12:00 Lunch i restaurangen                                           (Media är välkomna)
12:30 Fotografering av tränarna
12:45 Svenska Spel presenterar oddsen
12:50 Intervjuer med tränarna
14:30 Paus med eftermiddagsfika
14:45 Intervjuer med tränarna
16:00 Avslutning

***

Efter avslutning får ni från media gärna göra enskilda intervjuer med tränarna. Men givetvis bjuds ni även in under vår genomgång med de alla tränarna att ställa frågor till dem då med.