Tränarna i Division 1 Norra 2015 Foto: Erik Eklund

Tränarna i Division 1 Norra 2015
Foto: Erik Eklund

Den årliga upptaktsträffen för Division 1-fotbollen kommer i år att äga rum på Scandic Grand Central i Stockholm den 6 april. Nytt för i år att träffarna sker på samma plats.

För sjätte året i rad arrangeras en upptaktsträff för tränare och sportchefer i lagen i
Division 1. Tränarna för respektive lag får berätta om målsättningar och tankar inför årets serie. De pratar ungefär i 7-8 minuters snack där spelartrupp och annat intressant kan lyftas.

De fem tidigare träffarna har besökts mangrant av alla klubbar och vi ser fram emot att
få se minst en representant från varje förening på plats i Stockholm där träffen äger rum i
år. Upptaktsträffen är obligatorisk för alla Division 1-klubbar, tränarna och ni från media träffas onsdagen den 6 april klockan 12:00 på Scandic Grand Central för en gemensam lunch.

Efter lunchen fortsätter vi från ca 12:30 till 16:00 då vi avslutar dagen. Tränarna kommer att ha med sig en matchtröja till träffen så att såväl ni som vi kan ta en gemensam tränarbild då.

Konferencier för årets upptaktsträff är Peter Appelquist som trots sin unga ålder har en stor erfarenhet från fotbollsvärlden. Med sin rutin från olika uppdrag så som speaker, referent och webb-tv kommer han hålla ihop dagens program och grilla tränarna med en del frågor.

För media: Om ackreditering önskas maila jimmy.fors@ettanfotboll.se senast den 31 mars.
(OBS! Begränsat med mediaplatser, därför är det först till kvarn som gäller för ackreditering)

Diskutera gärna på sociala medier under #DivisionEtt2016 #Upptakt #Norrettan #Söderettan