Förbundskaptenen för P17-landslaget håller i matchgenomgång för tränarna och akademicheferna.

Förbundskaptenen för P17-landslaget håller i matchgenomgång för tränarna och akademicheferna.

Efter tre givande dagar är det med blandade känslor man skall lämna Torrevieja, åtminstone för den här gången. Vi summerar den sista dagen lite kort här nedan.

Dagen inleddes med ett sista gruppass innan bussen tog oss vidare till en träff med
P17-landslagets förbundskapten Roger Franzen som bjöd tränare och akademichefer på deras analys av matchen mot Ungern, samt en matchgenomgång inför Slovakien-matchen.

Förbundskapten Franzen bjöd in tränare och akademichefer att komma med sin input från Ungern-matchen, vilket skapade intressanta diskussioner. Under fredagen hade alla tränarna praktikpass med andra förbundskaptener där de presenterade sina analyser, några analyser valde en del tränare att lyfta fram som frågeställning – varpå Roger Franzen svarade på dem.

Matchen gick bra, Sverige vann med 3-1 och stod för en god insats. I halvtid bjöds deltagarna på lite tilltugg utanför arenan, väldigt uppskattat och gott. När vi ändå var på La Manga hann vi med att göra intervjuer, om ni mot förmodan missat de intervjuerna hittar ni dem här. Det blev bra intervjuer och alla verkar ha ett samlat intryck av att dagarna varit oerhört givande.

Sverige P17

Den sista kvällen var en fri kväll för deltagarna, många åkte in till stan och gick ut och åt på några av de fina restauranger staden har att erbjuda. Men då det vankades tidig avresa för en hel del blev det tidigt, så också för undertecknad. Dagarna har bjudit på många intryck och det blir skönt att landa i vardagen och sen se hur man bäst kan ta de intrycken med sig.

Då Stefan Lundin och hans fru Maria varit de som hållit i trådarna och sett till att allt flutit på enligt agendan känns det inte mer än rätt att han får avrunda dessa konferensdagar med en summering i intervjuformat, de övriga intervjuerna från de här dagarna ligger på startsidan.

Vill ni hänga med i vad som har hänt här nere förhåller sig deltagarna till gemensamma hashtags, det är #tipselittorrevieja och #duärkonferensen som står i fokus för dagarna.

Under dagarna har vi varit duktiga på att uppdatera bloggen med allt som har hänt här.
Vill ni hålla er uppdaterade om dagarna i Torrevieja hittar ni den på ettanfotboll.se/bloggen

Ettanfotboll i sociala medier

https://twitter.com/ettanfotboll
https://www.facebook.com/Ettanfotboll/