Prenumerera på matcherna i din kalender

Håll koll på ditt lags matcher i Division 1 eller alla lags matcher i Division 1 genom att prenumerera på kalendrarna från allsvenskan.se. Lägg in prenumeration i ditt kalenderprogram med länkarna nedan och du har koll på när ditt lag spelar och får automatiskt alla matchändringar så snart vi registrerat dom.

Alla matcher i Division 1 NorraAlla matcher i Division 1 SödraKalender för Akropolis IFKalender för Arameisk-Syrianska IFKalender för Assyriska BKKalender för Assyriska FFKalender för Carlstad United BKKalender för Enskede IK Kalender för Eskilsminne IFKalender för FC RosengårdKalender för FK KarlskronaKalender för Husqvarna FFKalender för IFK LuleåKalender för IK BrageKalender för IK Oddevold Kalender för IS HalmiaKalender för Kristianstad FCKalender för Landskrona BoISKalender för Ljungskile SKKalender för Lunds BKKalender för Mjällby AIFKalender för Nyköpings BISKalender för Oskarshamns AIKKalender för Qviding FIF Kalender för Sandvikens IFKalender för Skövde AIKKalender för Sollentuna FKKalender för Team TG FFKalender för Trelleborgs FFKalender för Umeå FC Kalender för Utsiktens BKKalender för Vasalunds IFKalender för Västerås SKKalender för Ängelholms FFKalender för Örgryte IS

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.