Prenumerera på matcherna i din kalender

Håll koll på ditt lags matcher i Division 1 eller alla lags matcher i Division 1 genom att prenumerera på kalendrarna från allsvenskan.se. Lägg in prenumeration i ditt kalenderprogram med länkarna nedan och du har koll på när ditt lag spelar och får automatiskt alla matchändringar så snart vi registrerat dom.

Alla matcher i Division 1 NorraAlla matcher i Division 1 SödraKalender för Akropolis IFKalender för Arameisk-Syrianska IFKalender för Assyriska FFKalender för BK ForwardKalender för Carlstad United BKKalender för Eskilsminne IFKalender för FC Linköping CityKalender för FK KarlskronaKalender för Grebbestads IFKalender för Husqvarna FFKalender för IK Oddevold Kalender för Karlslunds IF HFKKalender för Kristianstad FCKalender för Ljungskile SKKalender för Lunds BKKalender för Mjällby AIFKalender för Nyköpings BISKalender för Oskarshamns AIKKalender för Rynninge IKKalender för Sandvikens IFKalender för Skellefteå FFKalender för Skövde AIKKalender för Sollentuna FKKalender för Syrianska FCKalender för Team TG FFKalender för Torns IFKalender för Tvååkers IFKalender för Umeå FC Kalender för Utsiktens BKKalender för Västerås SKKalender för Åtvidabergs FFKalender för Ängelholms FF

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.